NB I

A kupagyőztesnek szólt a taps

A Magyar Kupa-győztes Kecskemét csapatának vezetőit köszöntötték csütörtökön a városháza dísztermében rendezett közgyűlést megelőzően.

Dr. Zombor Gábor polgármester a KTE-Ereco megjelent vezetőit, Rózsa Pál többségi tulajdonost, Losonczy László ügyvezető igazgatót, S. Juhász Attila technikai vezetőt és Tomiszlav Szivics vezetőedzőt köszöntötte. A város nevében megköszönte a csapat teljesítményét, és elismerést adott át a vezetőknek. Dr. Zombor Gábor abbéli reményét fejezte ki, hogy a csapat helytáll majd az Európa Ligában is. Ezt követően egy hatalmas üveg pezsgőt adott át Tomiszlav Szivicsnek – áll az alföldi klub hivatalos honlapjának beszámolójában.

Rózsa Pál rövid beszédében megköszönte az önkormányzat korábbi években nyújtott támogatását, és közös sikernek nevezte a kupagyőzelmet. Ezt követően egy mezt, valamint egy kupagyőzelemért járó aranyérmet adott át a polgármesternek.

A KTE és a Széktói Stadion vezetői is gőzerővel készülnek az Európa Liga második selejtezőkörére, amikor is a kecskeméti klub bemutatkozik a nemzetközi porondon. A stadion gyepszőnyegét felújítják, de a nagyszabású fejlesztések érintik a lelátókat is: A tervek szerint 1800-2000 darab új széket szereltetnének fel a lelátóra, így optimális esetben összesen 6000 néző tekintheti meg a helyszínen az Európa Liga selejtezőjét.

Olvasói sztorik