Megyei foci

Sárga lapot kapott a magyar játékos, ezért megverte a játékvezetőt

Megrúgta a combját, ököllel ütötte az arcát.

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a 32 éves férfival szemben – írja az ugyeszseg.hu.

A férfi 2017. április 2-án, az Oroszlányban megrendezett megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzésen vett részt az egyik csapat játékosaként, vele egy csapatban focizott a testvére. A meccs játékvezetője a sértett volt.

A mérkőzés során a férfi sárga lapot, míg testvére piros lapot kapott a játékvezetőtől. Ekkor a férfi indulatosan, szitkozódva a sértett felé futott, majd megrúgta a combját, illetve ököllel megütötte az arcát. Továbbra is támadólag lépett fel a játékvezetővel szemben, azonban csapattársai a dühöngő férfit lefogták és levezették a pályáról.

A bántalmazás alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására. A férfinak a nyilvános mérkőzésen tanúsított kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A férfi büntetőjogi felelősségéről a Tatabányai Járásbíróság dönt.

Olvasói sztorik