Megyei foci

Ellökte a sporit a magyar labdarúgó, aki „véleménye szerint nem volt józan”

„Ha normálisan vezetnék a meccseket, akkor ez nem fordult volna elő.”

A nogradifutball.hu híre szerint az előző hétvégén befejeződött az alapszakasz a bátonyterenyei teremkupa aktuális idényében. Bár az A csoportból négy továbbjutó kiléte már a zárókör előtt biztossá vált, az utolsó fordulót megelőzően még kérdéses volt, hogy ötödikként ki léphet a felsőházba.

Az említett talányt az egyébként 3-3-as remivel lepergő Gold Team–AC Rossoneri mérkőzés volt hivatott megválaszolni, amely azonban egy nem várt mellékzönge miatt bekerülhet a köztudatba, miután a Gold Team már civilben lévő játékosa, Csömör József a lefújáshoz közeledvén nemes egyszerűséggel két kézzel a földre lökte a bírót.

– Utólag már bánom, hogy fellöktem a bírót, de ha normálisan vezetnék a meccseket, akkor ez nem fordult volna elő, mert sajnos úgy gondolom, bár megerősíteni nem lehet, véleményem szerint nem volt józan a játékvezető! Egy ilyen sorsdöntő mérkőzésre nem szabadott volna berakni egy ilyen kaliberű embert! Mi mindent megtettünk, hogy a legjobbak között tudjunk tovább focizni, de ez sajnos a bíró hibájából nem valósulhatott meg! Sok sikert szeretnénk kívánni az AC Rossoneri csapatának a felsőházban! – mondta Csömör József.

Olvasói sztorik