Megyei foci

Balhé Szabolcsban: vadászott a szurkoló az ellenfél gólkirályára

A hazaiak egyik futballistája ütött?

A Rangadó.hu elérte Szedlár Jánost, az Encsencs edzőjét, aki részleteket is elárult a Kállósemjén elleni megyei mérkőzésen (2–1) történt botrányról. Ahogy arról már beszámoltunk, a megye II-es derbi szünetében a hazai szurkolók megtámadták a vendégcsapatot, egyikük pedig megütötte a rivális játékosát, Szilágyi Gábort.

– Borzalmas érzés, amikor a félidőben, öltözőbe vonuláskor a nézők megtámadják a csapatomat – idézte a szon.hu az encsencsieket irányító Szedlárt. – A megütött játékosomat lecserélve lejátszottuk a második félidőt is, de a történtek miatt rendőrségi feljelentést teszek. Nem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet.

A RANGADÓ UTÁN
Kirúgták a sereghajtó vezetőedzőjét

A tréner szerint a kállósemjéniek egyik vezetője folyamatosan szidta a játékvezetőket, olajat öntve ezzel a tűzre. Szedlár amondó, az első félidő után levonuló labdarúgóit valósággal beszorították a korláton átmászó hazai szurkolók, a legjobb játékosát pedig megütötték.

– A szünetben nyilvánvalóvá vált, hogy Gábor, az első számú gólfelelősünk nem folytathatja, viszont nem vagyok hajlandó beletörődni, hogy ilyen megtörténhet. Úgy tudjuk, az ellenfél egyik – pályára nem lépő – játékosa ütött, név szerint ismerjük, megtesszük a szükséges lépéseket. Az eredményt, a vereséget sem hagyjuk annyiban…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik