Megyei foci

Ez ám a gálameccs: három Dárdai is rúgta a bőrt Őcsényben

Gálamérkőzést rendeztek a hétvégén Őcsényben, ahol a Dárdai Team ellen nézett farkasszemet az Őcsényi Öregfiúk csapata. Tömött nézőtér és kiváló hangulat fogadta a csapatokat, a pályán pedig három Dárdai és egykori válogatott focisták is megmutatták magukat.

A Hertha Dárdai Team együttesében többek között a berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál és két fia, Palkó és Bence is szerepet kapott, valamint Szélesi Zoltán – Bernd Storck szövetségi kapitány segítője és az U17-es válogatott szövetségi edzője, korábbi válogatott focista – és Fehér Csaba – egykori 41-szeres válogatott hátvéd – is újra labdába rúgott – olvasható a teol.hu beszámomlójában.

– Jól érzem magam, hiszen a barátaimmal, fiaimmal játszhatok egy csapatban – mondta a szünetben Dárdai Pál. – Csak egy probléma van, nagyon hosszú a fű, nehéz így futballozni, a lényeg, hogy senki ne sérüljön meg. Ez egy foci ünnepnap, ahol játszunk egy jót, jó a hangulat, elég sokan kilátogattak, és mi is szívesen jöttünk – folytatta a volt szövetségi kapitány, hozzátéve, Bakalár László barátja minden évben leszervez valahol két-három meccset, ahol vannak ismerőseik, barátaik. – Őcsényben Bakinak vannak ismerősei, ezért jöttünk most ide – zárta szavait a Hertha BSC trénere.

A meccset végül 4-3-ra megnyerte a Hertha-Dárdai Team, amelyben Szélesi és Dárdai Palkó is betalált.

Olvasói sztorik