Megyei foci

A partjelző mentette meg a magyar labdarúgó életét

Majdnem tragédiával ért véget a megyekettes mérkőzés.

A Bács-Kiskun megyei II. osztályú bajnokságban 2-1-gyel zárult a Tiszaalpár–Helvécia mérkőzés. A meccsről a kesport.hutudósított, és a cikkben leírják: majdnem tragédiával ért véget a meccs.

Az 50. percben az egyik hazai védő egy előreívelésnél belerohant a vendégjátékosba, Berényi Péterbe. Utóbbi elájult, ömlött a szájából a vér, teste görcsbe rándult, keze és lába remegett.

Az asszisztens, Váczi Zoltán szakszerű mozdulatokkal rögtön a sérült segítségére sietett. Próbálta a száját szétfeszíteni, a nyelvét elöl tartani, megakadályozva ezzel a fulladást. Az asszisztensi zászló most a száj szétfeszítését segítette. A partjelző az orvos és a mentők megérkezéséig higgadt maradt, a lap szerint ennek köszönhető, hogy nem történt tragédia.

– Hála Istennek, hogy nem lett komolyabb következménye az esetnek! – írta a Rangadó.hu Facebook-oldalán, egy kommentben Fábián Róbert. –Sajnos én voltam az a hazai játékos. Annyi helyesbítés a megelőző eseményekhez, hogy a földön volt a labda és úgy ütköztünk, nem én rohantam bele Petibe! Bár ez a legkevesebb, a lényeg, hogy nem lett komolyabb következménye az esetnek! – írta a labdarúgó.

Olvasói sztorik