Megyei foci

Úgy adta le a meccset Madocsa, mint a Barcelona a Depornak

Tolna megye csalásért kiált, és a játékvezető szerint is úgy nézett ki; Böde Dániel testvére mégsem lett gólkirály.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mint korábbi cikkünkben már megírtuk, érdekes eredmények születtek a Tolna megyei másodosztály Keleti-csoportjának zárókörében.

A Madocsa–Dunaszentgyörgy mérkőzés mindkét résztvevőjét beidézte a Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség a jövő hét keddi ülésére.

A Dunaszentgyörgy csapata a bajnokság utolsó harmadában nagyszerű eredményeket produkálva úgy érkezett a záró fordulóra, hogy ha győz Madocsán, akkor övé az ezüstérem.

Végül ez sikerült: 8-7-re nyert!

A találkozó után a teol.hu is megpedzette, hogy valami nem volt tiszta a mérkőzéssel kapcsolatban, ezért a Rangadó.hu megkereste az ott nyilatkozó dunakömlődi játékost, Füredi Ferencet, hogy megtudjuk, mi is az ő álláspontjuk. A Dunakömlőd az eredménynek köszönhetően a harmadik lett.

Füredi Ferenc ezt írta a Rangadónak:

A megye kettő Keleti-csoportjának rangadóján, a Madocsa–Dunaszentgyörgy meccsen 2015. június 6-án gyanús eredmény született. A 8-7-es vendégsiker a megyei focit kedvelők figyelmét is felkeltette. Utólag kiderült, az eredmény valószínűleg nem a véletlen műve, ugyanis ezzel befolyásolták a bajnoki helyezéseket, illetve a góllövőlista végeredményét (ami végül hála istennek nem sikerült)!

Több helyről értesültünk, hogy ez megbeszélt eredmény, vagyis a Dunaszentgyörgy fog nyerni, azzal a kitétellel, hogy a Madocsa egyik játékosa sok gólt rúghasson, amivel gólkirály lehet. Ugyanis a madocsaiak nem szeretik a Dunakömlőd csapatát, így ezzel az eredménnyel legalább nem ők lesznek az ezüstérmesek…

Nem szeretnénk vádaskodni, nem ez a célunk, csak derüljön ki az igazság.

Tudomásunk szerint a játékvezetőnek is feltűnt a két legkevesebb gólt kapó csapat gólzáporos mérkőzése. Erről bizonyítékunk is van. Jeleztük a TMLSZ-nek, várjuk a fejleményeket. Utólag is gratulálunk Babanics Gyulának, a Bátaapáti csatárának a gólkirályi címhez.

A Dunakömlőd csapatának védője: Füredi Ferenc

Böde tesója nem lett gólkirály

Bár Füredi Ferenc nem említi, hogy ki az a madocsai csatár, akinek – állítása szerint – sok gólt kellett rúgnia, az itt található jegyzőkönyvre kattintva nem nehéz kitalálni, hogy a Ferencváros csatára, Böde Dániel testvéréről, Böde Istvánról van szó, aki hatot vágott a Dunaszentgyörgynek, ráadásul a góllövőlistán a második lett.

A Rangadó.hu megszerezte a Dunakömlőd egyik játékosának beszélgetését a Madocsa–Dunaszentgyörgy meccs játékvezetőjével, amelyben a bíró azt írja: úgy nézett ki, leadták a meccset, és hozzátette: ez a foci… Sajna…

Olvasói sztorik