Magyar foci

„Az eredményeik jobbak, mint a csapat” – Csank János nincs elájulva a mostani Fraditól

fehervarfc.hu
fehervarfc.hu

Vasárnap a Ferencváros a Fehérvárt fogadja az NB I-ben, a Vidi klubhonlapja pedig megkereste azt a Csank Jánost, aki korábban mindkét csapatot irányította, hogy milyen véleménnyel van most a két együttesről. A 78. születésnapjához közeledő Csank nem hazudtolta meg önmagát, őszintén felelt a kérdésre.

„Az FTC – fura ezt kimondani – az aranykorát éli, zsinórban hatszor nyerte most meg a magyar bajnokságot, ha jól tudom, korábban ilyenre nem volt még példa a zöld-fehérek történelmében.

Egyáltalán nem megbántva őket, de szerintem az idei eredményeik egyelőre jobbak, mint maga a csapat, mert azért a meccseikbe mindig belenézek, de nem vagyok elájulva attól, amit ebben a szezonban eddig láttam.

A Vidinél úgy látom, átmeneti időszak van, ugyanakkor nekem szimpatikus az, hogy ennyi fiatal magyar kap lehetőséget és nem külföldről vásárolt futballistákkal van tele a csapat. Szép edzői feladat ilyen fiatal együttessel az NB I-ben szerepelni, mert ilyenkor azért minden edzői rafinériát be kell vetni” – nyilatkozta Csank János.

Kapcsolódó
Csank János: „Nem akarok ünneprontó lenni, de...”
A korábbi szövetségi kapitányt a Kárpát-medencei veterán labdarúgótornán fejtette ki a véleményét a péntek esti hollandok elleni döntetlenről.
Olvasói sztorik