Rossi ezzel a kezdőcsapattal vág neki a hollandok elleni meccsnek

A kisebb sérüléssel bajlódó Sallai Roland is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, amely a hollandokat fogadja a Nemzetek Ligája élvonalának harmadik fordulójában.

Marco Rossi szövetségi kapitány a kapuban a várakozásoknak megfelelően Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat, a védelmet pedig Fiola Attila, Willi Orbán és Dárdai Márton alkotja. A jobb szélen Bolla Bendegúz, a balon Nagy Zsolt szerepel, az ellenfél akcióinak szűrése pedig Schäfer András és Nikitscher Tamás feladata lesz.

Mivel Sallai kisebb problémája ellenére vállalta a játékot, így a magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezetőnek nem kellett megbontania a szokásos támadó trióját, azaz a Galatasaray légiósa mellett a csapatkapitány Szoboszlai Dominik próbálja kiszolgálni az előretolt éket, a kétszeres magyar gólkirály Varga Barnabást.

A telt házas Puskás Arénában a svájci Lukas Fähndrich sípjelére 20.45-kor kezdődik a találkozó, melyet a magyarok egy ponttal a sereghajtó pozícióból várnak.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Dibusz – Fiola, Orbán, Dárdai M. – Bolla, Schäfer, Nikitscher, Nagy Zs. – Sallai, Szoboszlai – Varga B.