Magyar foci

„Állítólag a tetkó és a Louis Vuitton-neszesszer a legfontosabb” – Rudolf Gergely a Debrecenről

Richard Heathcote / Getty Images
2009 novemberében, még a Debrecen játékosaként a Liverpool ellen játszhatott a Bajnokok Ligájában
Richard Heathcote / Getty Images
2009 novemberében, még a Debrecen játékosaként a Liverpool ellen játszhatott a Bajnokok Ligájában
Közgazdász végzettséggel és négy nyelv ismeretével szívesen dolgozna sportigazgatóként Rudolf Gergely, a 28-szoros válogatott magyar csatár azonban az utóbbi időben nem kapott felkéréseket.

„Edzői ambícióim soha nem voltak, de sportvezetőként el tudnám magam képzelni. Közgazdász vagyok, de rendelkezem sportigazgatói végzettséggel is, négy nyelvet beszélek, megvannak a hazai és külföldi kapcsolataim, úgyhogy azt gondolom, hogy kész vagyok erre a feladatra, de nem állnak értem sorba” – nyilatkozta Rudolf a Csakfoci.hu portálnak.

A 39 éves egykori labdarúgó úgy érzi, a pályafutásából többet kihozhatott volna, állítása szerint a Fiorentina és a Liverpool is komolyan érdeklődött iránta, végül más irányt vett a karrierje.

Ami a Debrecent illeti, figyelemmel kíséri egykori csapatát (három évet futballozott ott, nyert két bajnoki címet, két Magyar Kupát, játszott a BL-ben), szerinte az elmúlt évek változásai után nem könnyű rövid idő alatt kialakítani egy olyan csapatot, amely folyamatosan jól teljesít.

Ráadásul azt hallom, hogy mentalitásbeli problémák is előfordulnak, vannak olyan fiatalok, akiknek állítólag a tetkó és a Louis Vuitton-neszesszer a legfontosabb jelenleg

– mondta.

Rudolf elmondta még, hogy

  • visszavonulása után hívták az MLSZ-hez, de nem lett a tárgyalásnak folytatása
  • sajnálja, amiért nem futballozhatott az új Puskás Arénában
  • szerinte a válogatott jó úton jár, de Varga Barnabás mögött kívül nem igazán lát megfelelő csatárutánpótlást.
Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik