Magyar foci

„Egyértelmű üzenet volt ez a Tottenhamnek” – a Fradi csatára először lőtt három gólt egy meccsen

fradi.hu
fradi.hu

Matheus Saldanha folytatja gólerős játékát a Ferencvárosban: a bajnoki címvédő rekordigazolása vasárnap a kispadról beállva szerzett három gólt, amivel a csapata 3-0-ra nyert a Felcsút ellen. A brazil játékos a Fradi Médiának elmondta, ez volt az első mesterhármasa.

A gólok után a menedzseremnek és a személyes segítőmnek mutattam fel a lelátóra, azt láthatták. Igen, ez egy egyértelmű üzenet a Tottenhamnek csütörtökre! Persze, nagyon nehéz összecsapás lesz, maximálisan oda kell figyelnünk és nagyon jól kell játszanunk csütörtökön

– mondta a csatár, aki eddig négy meccsen játszott az FTC-ben és már hat gólnál jár. Duplával nyitott a Budafok elleni kupameccsen, a bajnokságban pedig az MTK, majd a Felcsút kapuját is bevette, egyedül az Anderlecht elleni 2-0-s vereség alkalmával nem talált be.

Pascal Jansen, a Fradi vezetőedzője azt mondta, alig várja, hogy játékosa 90 percen át bevethető legyen.

Tudtuk, hogy milyen minőséget képvisel. Lenyűgözők a mutatói, oda kell figyelnünk arra, hogy a továbbiakban is sokat tudjon segíteni a csapatnak. Nehéz volt neki is az átigazolási időszak, az utolsó pillanatban került hozzánk és meg kell szoknia egy új csapatot. Nagyon várom, hogy kilencven percig bevethető legyen

– mondta a holland az M4-nek.

A Ferencváros, amely eddig hibátlanul szerepel a bajnokságban, csütörtökön azt a Tottenham Hotspurt fogadja az Európa Ligában, amely négymeccses győzelmi szériában van, a hétvégén pedig 3-0-ra ütötte ki a Manchester Unitedet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik