Magyar foci

Hiába az ígéret és az olcsó jegyek, kikapott a Debrecen

Az MTK Budapest fordulatos mérkőzésen 3-2-re nyert Debrecenben az NB I nyolcadik fordulójában.

A debreceni játékosok a Nyíregyháza elleni 3-2-es vereség után azt üzenték a drukkereiknek, hogy „rajtunk a sor, hogy ne csak nagy szavakat használjunk, hanem győzelmekkel bizonyítsunk”, de ez nem jött össze. Az 500 forintos jegyet váltók azt láthatták, hogy Marin Jurina góljával a budapestiek szereztek vezetést és bár szünetre Kocsis Dominik egyenlített, nem tűnt elégedettnek a közönség.

Térfélcsere után bravúros cselsorozatot követően Bognár István szép góljával megint az MTK került előnybe, de rendkívüli energiákat mozgósított a DVSC és Szűcs Tamás egyenlített.

A hajrában felcsillant a győzelem reménye is, mert Varju Benedeket könyöklésért kiállította a játékvezető, de a VAR-vizsgálat után mégis a csereként beálló Hej Viktor lőtt újabb gólt, erre pedig nem volt válasza a Lokinak – a hajrában Demjén Patrik egy óriási védéssel akadályozta meg az egyenlítést.

A szombati játéknap korábbi mérkőzésein a Nyíregyháza 2-0-ra nyert Kecskeméten, míg a Diósgyőr hazai pályán 2-1-re verte a Zalaegerszeget.

Eredmények – NB I, 8. forduló

Debreceni VSC-MTK Budapest 2-3

Diósgyőri VTK-Zalaegerszegi TE FC 2-1

Kecskeméti TE-Nyíregyháza Spartacus FC 0-2

pénteken játszották:

Újpest FC-ETO FC Győr 0-0

vasárnap játsszák:

Fehérvár FC-Paksi FC 15.30

Ferencvárosi TC-Puskás Akadémia FC 18.00

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik