Waltner csapata veresége után: Pár embernek csípi a szemét, hogy vezetjük a bajnokságot, de ezt nem csalással értük el

A Szentlőrinc vezetőedzője szerint csapata nem kapott meg egy jogos tizenegyest.

A listavezető és eddig veretlen Szentlőrinc SE 2-0-ra kikapott a Kazincbarcika otthonában a labdarúgó NB II hetedik fordulójának hétfői zárómérkőzésén. Waltner Róbert így értékelt a vereség után:

„Volt sanszunk így is, hogy szépítsünk, de ez már nem az első mérkőzés sajnos, hogy ilyenkor kijön, hogy kiscsapat vagyunk. Amit az egyik oldalon befújnak 11-esnek, azt a másikon nem, ráadásul úgy, hogy az ellenfél játékosa saját maga elismeri, hogy 11-es volt. Úgy néz ki, hogy ezt nem veszik észre. Emiatt szomorú vagyok,

mert oké, hogy kiscsapat vagyunk, meg pár embernek csípi a szemét, hogy vezetjük a bajnokságot, de mi ezt nem csalással értük el, megdolgoztunk érte becsülettel,

hajtottunk, sok esetben a játékosok szívüket-lelküket kitették a pályára” – idézi a csakfoci.hu a vezetőedzőt, aki azt is elismerte, voltak előjelei annak, hogy megszakadt a veretlenségük, egy-két játékosától nem azt kapta, amit várt, elsősorban mentális téren.

A Szentlőrinc még így is vezeti a bajnokságot, a Kazincbarcika pedig a hétfői sikerével feljött a tabella második helyére. A mezőnyben már csak egy csapat, a BVSC veretlen.

Az élmezőny állása az NB II-ben

1. Szentlőrinc SE 14 pont, 2. Kazincbarcika 13 (20-7), 3. Gyirmót FC 13 (10-8), 4. Kozármisleny 12, 5. Csákvár 11

Kapcsolódó
Botrányos belgrádi derbi: csapattársak verekedtek össze, szurkolók sebesítették meg az edzőt
A Crvena zvezda az ősi rivális Partizan otthonában nyert 4-0-ra.