Magyar foci

„Álljunk ki a név, a színek és tradíciónk mellett” – tiltakozást szerveznek a Honvéd szurkolói

A Budapest Honvéd leghűségesebb szurkolói demonstrációval üzennek a klubnak, hogy elégedetlenek a csapattal.

A kispesti klub két győzelemmel, négy vereséggel és egy döntetlennel csak 14. helyen áll a másodosztályú bajnokságban. A drukkereknél pedig úgy fest, betelt a pohár.

„Van még lejjebb? Hiába a sorozatos ígérgetések vezetők és játékosok részéről, azt látjuk hétről-hétre, hogy kilátástalanság, szenvedés, elképzelés nélküli játék jellemzi a mérkőzéseket. Hét fordulót követően a 14. helyen állunk. Ez elfogadhatatlan az ország egyik legpatinásabb klubjában. Alig telt el pár hét, mióta a soroksári gyalázat után az akadémián meglátogattuk a csapatot, és most sajnos ismét a kritikus hangokat kell előtérbe helyeznünk”

– áll az ultrák közleményében.

A kispesti tábor pedig úgy döntött,  ki is mutatja felháborodását és a törzshelyéül szolgáló szektort fél órán át üresen fogja hagyni demonstráció gyanánt.

Vasárnap a meccs első 30 percében a Kanyar ÜRESEN marad! A fél óra elteltével, együtt, egységesen vonulunk be a lelátóra.
Ezúton kérjük együttműködésetek, és hogy mindenki csatlakozzon hozzánk a stadion többi pontján is. Álljunk ki a név, a színek és tradíciónk mellett közösen.

Olvasói sztorik