Magyar foci

Juhász Roland szerint sok minden szól a Fradi mellett az Európa Liga-nyitányon

Illyés Tibor / MTI
Szerdán az Anderlecht vendégeként kezd a Fradi az Európa Ligában
Illyés Tibor / MTI
Szerdán az Anderlecht vendégeként kezd a Fradi az Európa Ligában
Juhász Roland korábbi válogatott labdarúgó szerint a Ferencváros esélyesként utazik az Anderlechthez az Európa Liga alapszakaszának nyitókörében.

A 41 éves egykori hátvéd – aki nyolc évig erősítette a belga együttest – az M4 Sportnak azt mondta, a magyar bajnoknál most nyugodtabb a légkör, mint egykori klubjánál, így őket érzi esélyesebbnek.

„A jelenlegi Anderlechtet nem igazán ismerem, kicserélődött a vezetőség, a stáb, nagy változáson ment keresztül a klub.

Sok bizonytalanság van a csapat körül, a tulajdonost nem nagyon fogadták el a szurkolók, ha jól tudom, hét éve nem nyertek semmit. Most egy átmeneti edző van, ez mind a Fradi javára szólhat

– mondta a 95-szörös válogatott játékos.

VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP Juhász Roland nyolc éven át futballozott az Anderlechtben

Juhász kiemelte, 22 évesen került az Anderlechthez, ahol 30 éves koráig játszott, ott mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, bajnoki címeket, kupagyőzelmeket ünnepelhetett.

„Az volt pályafutásom legszebb időszaka, csúcspontja. Onnan viszont már nem volt feljebb, ez az egyetlen hiányérzet a pályafutásomban” – mondta a korábbi védő, akinek jelenleg nincs komolyabb kapcsolata a labdarúgással, de a jövőben szívesen dolgozna sportigazgatóként, mert közelebb áll hozzá egy klubnál a keret kialakítása, a csapat felépítése, mint mondjuk a pályaedzői feladat.

A Fradinál lehet, hogy elégedetlenek a szurkolók a mutatott játékkal, de az eredmények jönnek. Még az edző is keresi a legjobb csapatát, de így is előrébb járnak, és nagy esély van arra, hogy jól kezdjék az Európa Ligát

– jelentette ki a szerdai mérkőzésre előre tekintve.

(MTI)

Kapcsolódó
Olyat tapasztalt a Fradi edzője az NB I-ben, amit eddig soha
Matheus Saldanha még nem áll készen 90 percre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik