Dzsudzsák is elmondta a véleményét arról, hogy Sallai Törökországba igazolt

A Galatasarayba igazolt támadó kikérte Dzsudzsák Balázs véleményét.

A nyár egyik legfontosabb magyar vonatkozású klubváltása volt, hogy a válogatott Sallai Roland a Freiburgtól a török sztárcsapathoz, a Galatasarayhoz szerződött, ahol ráadásul egy elég komoly rangadón, a szombati Fenerbahce elleni bajnokin mutatkozhat be. A Hurriyet című lap egy másik magyar focistát, a korábban a Bursasporban játszó Dzsudzsák Balázst kérdezte meg arról, mi a véleménye Sallai döntéséről, vette észre a csakfoci.hu.

Sallai Rolanddal nagyon jó barátságban vagyunk, fel is hívott és kikérte a véleményemet, mielőtt Isztambulba utazott.

Nagyon örülök, hogy Törökország egyik legnagyobb klubjához szerződött. Nagyon büszke vagyok rá, mert igazán megérdemli, hogy egy olyan topcsapatban szerepeljen, mint a Galatasaray. Ott mindent megadnak neki, ahhoz, hogy minden téren fejlődhessen, például a nyomás, a felelősség és a jellem terén is. Mert ha a Galatasaraynál játszol, folyamatosan bizonyítanod kell, hogy helyed van ott” – mondta Dzsudzsák, aki szerint Sallai megugorja majd a szintet, és

biztos abban is, hogy idővel egy erősebb bajnokságba igazolhat a 27 éves támadó.

A jelenleg a DVSC-t erősítő Dzsudzsák Balázs úgy véli, Sallai erős karakter, és mivel mindig meg kellett küzdenie a helyéért, így szerinte ez a Galatánál sem jelent majd problémát. Hamar be fog illeszkedni a rendkívül erős támadósorba.

A Galatasaray eddig hibátlanul áll a bajnokságban, mind az öt mérkőzését megnyerte. A csapat a Bajnokok Ligája főtáblájára ugyan nem jutott el, de ott van az Európa Liga mezőnyében, a görög PAOK ellen kezdi majd a sorozatot.

Kapcsolódó
Marco Rossi is elmondta a véleményét Sallai Roland klubváltásáról
A magyar válogatott támadó a török sztárcsapathoz, a Galatasarayhoz igazolt.