Magyar foci

„A játék lehetne jobb, mert a jelenlegi szar” – Kubatov majdnem megbolondult, hogy a regionális riválisok mind bejutottak a BL-be

Hegedüs Róbert / MTI
Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Pascal Jansen, a Ferencváros vezetőedzője
Hegedüs Róbert / MTI
Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Pascal Jansen, a Ferencváros vezetőedzője
Kedden délután szurkolói ankétot tartott a Ferencváros labdarúgócsapata, ahol a szurkolók kérdéseire Kubatov Gábor klubelnök válaszolt.

„A szponzorokon még dolgozunk, a Gazpromon is, de a jogászok szerint azt nem lehet. Pedig én bevállalnám, mert ha egy cég olyan sok pénzt keres Magyarországon, azok a helyi ügyeket segíthetik. Volt bennük némi nyitottság, főleg mikor kijöttek a BL-ből, a német fociból, de úgy tűnik, hogy ez egyelőre nem megy” – idézte Kubatov Gábort az Ulloi129 portál.

A klubelnök elismerte, hogy Dejan Stankovic edző távozására nem voltak felkészülve, a szerb egyszerűen lóvá tette őket.

Stankovic olyan esküt tett, amit életemben nem hallottam. És megkajáltam. Aztán elment Moszkvába.

„Tárgyaltunk németeknél, olaszoknál dolgozó edzőkkel is, Pascal Jansent is kerülgettük, az első tárgyalás után még azt mondta, hogy nem, mert vannak más lehetőségei. De végül őt választottuk és szerintem a legjobban döntöttünk. Azt elmondhatjuk, hogy Szerhij Rebrov volt a legjobb edzőnk az utóbbi években, de ha a statisztikáit megnézzük, akkor az eleje nála is nagyon rosszul nézett ki. Nála és most Pascalnál is rendszert játszunk, amit még tanulnak a játékosok” – tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Üllői Százhuszonkilenc (@ulloi129) által megosztott bejegyzés

Elismerte, a pályán látható játék lehetne jobb, mert a jelenlegi szar.

„Van az a mondás, hogy jó játékkal nyerni könnyű, na de szarral?! Az eredmények jók, de ahogy kinéz, az borzalmas. A regionális riválisaink mind bejutottak a BL-be, azt hittem, hogy megbolondulok.”

Nem titkolta, hogy Dibusz Dénesre érkezett ajánlat, de a válogatott kapus közgazdász fejjel kiszámolta az egyik francia lehetőséggel kapcsolatban, hogy nem éri meg elmenni.

Megkérdezte, hogy ott mennyi az adó, a lakásbérlés, az élet. Kijött neki 1500 euró plusz, de annyiért nem mozgatja a családját. Emellett van vele egy hosszú távú megállapodásunk és jól is érzi magát, szerintem már nem is kellene neki mozognia.

sdsdsd

Olvasói sztorik