Magyar foci

A Fradi edzője a csapat új csatáráról: Ebből a 30 percből láthatták, minőségi játékos

fradi.hu
fradi.hu

Nem indult gördülékenyen a legutóbbi döntős Ferencváros kupameccse a másodosztályú Budafok otthonában, de Pascal Jansen csapata a második félidőben három gólt szerezve végül magabiztosan harcolta ki a továbbjutást. A kulcsember a klub rekordigazolása, a hárommillió euróért érkező Matheus Saldanha volt, aki a második félidőben állt be csereként, kétszer betalált, illetve egyszer az ő próbálkozása utáni kipattanóból talált be Mohammed Abu Fani.

A brazil egy perccel a beállása után már gólt szerzett:

„A szezon első szakaszában láthatták, hogy a helyzeteink megvoltak, de nem értünk el ezekből elég gólt.

Ebben segíthet Saldanha és leveheti a terhet Barni és Pesa [Varga Barnabás és Aleksandar Pesic] hátáról. Ahogy ebből a 30 percből láthatták, minőségi játékos.

Erősítjük, hogy fizikálisan fitt legyen, de máris felvillantott valamit a képességeiből” – idézi az ulloi129.hu Jansent, aki kiemelte azt is, jó, hogy tudtak olyan jó képességű magyar futballistát igazolni, mint Szalai Gábor, és nagyon örül neki, hogy a játékos a Fradit választotta.

Kapcsolódó
Beérte Puskást, majd kikerült a kezdőből: megrendült-e Nagy Ádám helye a válogatottban?
Marco Rossi egyik kulcsembere, Nagy Ádám Németországban még kezdő volt, ám a súlyos vereség során lecserélték, a bosnyákok ellen pedig pályára sem lépett. Úgy tűnik, kevésbé stabil a helye, mint korábban. Mi okozhatja ezt?
Olvasói sztorik