Magyar foci

A Puskás Ferencet utolérő Nagy Ádám szerint ez a produkció elfogadhatatlan és szégyenteljes

Nagy Ádám elfogadhatatlannak és szégyenteljesnek nevezte a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményét, miután a csapat súlyos, 5-0-s vereséget szenvedett Németországban a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjának első fordulójában.

„Elképzelhető, milyen volt a hangulat a hangulat az öltözőben” – jegyezte meg az M4 Sport kamerája előtt.

„Önkritikusnak kell lennünk, elfogadhatatlan a szurkolókkal, a magyar labdarúgást szeretőkkel és saját magunkkal is szemben is ez az eredmény. Az első perctől megpróbáltunk egy más mentalitással nekimenni a németeknek, próbáltuk őket letámadni. Az első félidőben megszerezték a vezetést és volt két-három tiszta helyzetük, de ennek ellenére az még elfogadhatóbb volt, mint a második.”

A középpályás szerint azonban a szünet után abszolút szétesett a csapat.

Tudjuk, hogy ez a produkció elfogadhatatlan és szégyenteljes. A keddi mérkőzés egy jó lehetőség, hogy megmutassuk, hogy van karaktere a csapatnak és fel tudunk állni egy ilyen vereség után is

– tette hozzá a válogatottság számában Puskás Ferencet utolérő Nagy Ádám.

„Nagyon nehéz helyzet, amit menedzselnünk kell. Azt is mondhatjuk, hogy léket kapott a hajó, de rajtunk múlik, hogyan tudjuk ezt befoltozni.”

Kapcsolódó
Marco Rossi: A második félidő miatt szégyellnünk kell magunkat
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a németektől elszenvedett szombati 5-0-s vereség során a csapat az első félidőben elfogadható teljesítményt nyújtott, a másodikban viszont eltűnt a pályáról.
Olvasói sztorik