Magyar foci

Egy játékost és egy stábtagot is meccsekre tiltottak el a Fradi-Újpest után

M4 Sport
M4 Sport

Két NB I-es mérkőzésről eltiltották Mohammed Abu Fanit az Újpest elleni meccsen történt kiállítását követően. Az izraeli válogatott játékost már lecserélték, amikor a kispadnál összeakaszkodott az újpestiek védőjével, Joao Nuneszel, amit lökdösődés és tömegjelenet követett. Bogár Gergő játékvezető a portugálnak felmutatott egy sárgát, a Fradi középpályásának pedig egy piros lapot.

1:45-től látható a balhés jelenet:

Az mlsz.hu-n megjelent közleményből az is kiderült, hogy az újpestiek fizioterapeutája, Zarko Milanovic hárommeccses eltiltást kapott a derbi után, de ennek okát nem részletezték.

A FEB elnöke a hétvégi Ferencváros–Újpest FC mérkőzéssel kapcsolatban mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el többszörös és súlyos szurkolói rendzavarások miatt. A fegyelmi ügyek elbírálása összevont eljárás keretében történik

– olvasható az mlsz.hu-n, azaz alighanem későbbre várható ítélet az ügyben, hogy valaki egy távirányítós füstbombát helyezett el az újpestiek lelátórésze alatt, ami az élesítése után zöld füsttel árasztotta el a vendégszektort. A történtek miatt rendőrségi feljelentés is történt.

Kapcsolódó
Még az utolsó pillanatban történt egy csere a Fradi EL-selejtezős keretében
Bekerült Virgil Misidjan, aki így akár a Borac Banja Luka ellen debütálhat.
Olvasói sztorik