Magyar foci

Még az utolsó pillanatban történt egy csere a Fradi EL-selejtezős keretében

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Történt egy változtatás a Borac Banja Luka elleni Európa Liga-selejtezős párharc előtt a Ferencváros keretében, ahogyan azt az ulloi129.hu észrevette, bekerült az új igazolás, Virgil Misidjan, aki Edgar Szevikjan helyét vette át. A suriname-i válogatott szélső így a bosnyákok ellen, hazai pályán debütálhat.

A 31 éves Misidjan érkezését vasárnap jelentette be a magyar bajnok, előző klubja a szaúdi élvonalból az előző szezon végén kieső al-Tai volt. Az már az érkezése után derült ki, hogy a játékos 2018-ban összeverekedett egy 68 éves férfival, utóbbi kettős bokatörést és könyöktörést szenvedett. Misidjant előbb hat hónap börtönbüntetésre ítélték, majd a fellebbezést követően 58 napos felfüggesztett börtönbüntetést kapott és 240 óra közmunkára kötelezték. A Ferencváros így kommentálta a hírt a Csakfocinak:

A múltban történt, a téma lezártnak van tekintve, Virgil levonta az ügy tanulságait, okult belőle, azóta ilyen nem történt. Az FTC bízik a játékosban, és reméli, hogy mind a pályán, mind a pályán kívül példamutató teljesítményt nyújt majd.

Misidjannak az Európa Liga és a Bajnokok Ligája csoportköréből is van már tapasztalata.

A 23 éves Szevikjan eddig a szezonban mindössze 8 percet töltött a pályán. Az NB I-ben három bajnokiból kettőt végigpadozott, egyszer pedig nem került keretbe, míg a BL-selejtezőben nem volt keretben a The New Saints ellen, a Midtjylland ellen már igen, de csak a párharc második meccsének hajrájában került pályára.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik