Magyar foci

Hivatalos: Gera Zoltán távozott a Vasas éléről

Purger Tamás / MTI
Purger Tamás / MTI

Gera Zoltán távozik a Vasas éléről, és már az is eldőlt, hogy a jelenleg az angyalföldi klub NB III-as csapatát irányító László András veszi át ideiglenesen a helyét, írta a Csakfoci és a Nemzeti Sport is saját információira hivatkozva.

A Vasas az első három fordulóban két győzelmet és egy döntetlent szerzett a másodosztályban, majd a negyedik fordulóban meglepetésre otthon 1-0-ra kikapott a Tatabányától. Gera Zoltán már akkor is megpendítette a távozását, amikor azt mondta:

Ők voltak a harcosabbak, mi kezdtünk reklamálni, amikor a játékvezető nem fújta le a vélt szabálytalanságot, ez pedig azt mutatja, hogy valami probléma volt a mérkőzésen. Nyilván én vagyok ezért a felelős, mert az enyém a felelősség, és ha ezen nem tudunk változtatni, akkor nyilván nem én vagyok a megfelelő ember arra, hogy ezt a dolgot csináljam.

A játékosként 97-szeres válogatott Gerát még februárban nevezték ki a Vasas élére, a mérlege 18 mérkőzésen 10 győzelem, három döntetlen és négy vereség. A Vasas az előző szezonban lemaradt a feljutásról az NB II-ben.

Frissítünk!

Cikkünk megjelenése után egy órával bejelentette a Vasas, hogy szerződést bontott Gerával, valamint Csizmadia Csaba asszisztensedzővel.

Olvasói sztorik