Magyar foci

„A múltban történt, a téma lezártnak van tekintve” – reagált a Fradi a korábban börtönbüntetésre ítélt játékosának ügyére

DANIEL KARMANN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Virgil Misidjan edzésen, még a Nürnberg játékosaként
DANIEL KARMANN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Virgil Misidjan edzésen, még a Nürnberg játékosaként

Vasárnap új játékos érkezését jelentette be a Ferencváros labdarúgócsapata, amely a távozó Marquinhos pótlására a bal oldali, szélső támadó posztra szerződtette az egyszeres suriname-i válogatott Virgil Misidjant.

A 31 éves játékosról a Csakfoci.hu megírta, hogy 2018-ban súlyos incidens részese volt, egy roosendali parkolóban összeverekedett egy 68 éves férfival, aki kettős bokatörést és könyöktörést szenvedett.

Misidjant előbb hat hónap börtönbüntetésre ítélték, majd a fellebbezést követően 58 napos felfüggesztett börtönbüntetést kapott és 240 óra közmunkára kötelezték.

A portál megkereste a Ferencvárost, amely azt írta válaszul, az eset a játékos fiatal korában történt, pillanatnyi és hibás reakció volt egy utcai konfliktus során, amelyért megfizette a büntetését.

A múltban történt, a téma lezártnak van tekintve, Virgil levonta az ügy tanulságait, okult belőle, azóta ilyen nem történt. Az FTC bízik a játékosban, és reméli, hogy mind a pályán, mind a pályán kívül példamutató teljesítményt nyújt majd.

Kapcsolódó
A szaúdi bajnokság kiesőjétől igazolt szélsőt a Ferencváros
A 31 éves, egyszeres suriname-i válogatott Virgil Misidjan az NB I címvédőjének új játékosa.
Olvasói sztorik