Magyar foci

Újabb döntést hozott Varga Barnabásról a Ferencváros

Vasvári Tamás / MTI
Varga Barnabás a hétvégén már játszott az Újpest ellen
Vasvári Tamás / MTI
Varga Barnabás a hétvégén már játszott az Újpest ellen
Varga Barnabás bekerült a Ferencváros labdarúgócsapatának Borac Banja Luka elleni meccskeretébe.

A magyar bajnok együttes csütörtökön 21 órától fogadja bosnyák ellenfelét a Groupama Arénában, az Európa Liga selejtező utolsó, negyedik fordulójának első mérkőzésén.

A klub honlapja szerint Pascal Jansen vezetőedző a találkozóra leadott névsor alapján számíthat Varga Barnabásra is: a válogatott csatárnak még a skótok elleni Európa-bajnoki csoportmeccsen tört el az arccsontja és szombaton, az Újpest elleni rangadón tért vissza a pályára – 55 nap után.

A támadó szerepeltetésével a zöldek már a dán FC Midtjylland ellen kacérkodtak, ám akkor az utolsó pillanatban mégsem nevezték be.

Érdekesség, hogy ott van a keretben a Midtjyllandtól frissen szerződtetett Stefan Gartenmann, ugyanakkor az Újpest ellen győztest gólt szerző Tosin Kehinde kimaradt.

A Borac Banja Luka elleni párharc visszavágója jövő csütörtökön lesz, a továbbjutó szeptembertől a második számú európai kupasorozat főtábláján szerepelhet, míg a vesztes a Konferencia Ligában folytatja.

A Fradi kerete

Kapusok: Dibusz Dénes, Varga Ádám
Védők: Botka Endre, Cebrail Makreckis, Kaján Norbert, Ibrahim Cissé, Raul Gustavo, Stefan Gartenmann, Mats Knoester, Eldar Civic, Cristian Ramírez, Pászka Lóránd
Középpályások: Habib Maiga, Philippe Rommens, Mohammed Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Tóth Alex, Katona Bálint, Kady Borges, Kristoffer Zachariassen, Edgar Szevikjan
Csatárok: Adama Traoré, Gruber Zsombor, Varga Barnabás, Aleksandar Pesic

Olvasói sztorik