Magyar foci

Pető Tamás: Valószínűleg lesz következménye a látottaknak

fehervarfc.hu
fehervarfc.hu

A Fehérvár a ciprusi 1-0-ás vereséget követően szerdán a hazai visszavágón is kikapott 2-0-ra az Omoniától, így kettős vereséggel, 3-0-s összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjének harmadik fordulójában.

„Az első félidőben hiányzott belőlünk mindaz, ami ahhoz kell, hogy megnyerjük ezeket a mérkőzéseket, a gyorsaság, a dinamika, az agresszivitás, a pozitív gondolkodás, nagyjából minden. A szünetben hangot is adtam ennek. A második félidőben jobb játékot mutattunk, bár messze vagyunk attól, amit a felkészülési meccseken vagy a szezon elején tudtunk mutatni.

Közhelyeket tudnék puffogtatni, hogy fáradtak vagyunk, nem tudunk edzeni, mert 2-3 naponként játszunk meccseket, stb, stb, de a csapat nem engedheti meg magának, hogy ilyen játékot produkáljon, mint az első félidőben volt. Ez abszolút hozzáállás kérdése. A fáradtságot el lehet tüntetni motivációval, akiben meg nincs meg a motiváció, az nem fog játszani. Valószínűleg lesz következménye a látottaknak

– értékelt az m4sport riporterének Pető Tamás a mérkőzést követően. A vezetőedző a sajtótájékoztatón azt is elmondta, hozzátette, a második félidőhöz tud gratulálni a csapatának jó tanulópénz volt ez a fiataloknak, de nagyon sokat kell fejlődniük, hogy ezeket a meccseket megnyerjék, majd gratulált az Omoniának a megérdemelt továbbjutáshoz.

Konferencia Liga, selejtező, 3. forduló, visszavágó:

Fehérvár FC – Omonia (ciprusi) 0-2 (0-1)
Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 3840 néző,
v: Jakob Kehlet (dán)
Fehérvár: Tóth B – Melnyik (Huszti, 46.), Serafimov, Spandler, Milicevic – Katona (Kovács M., 75.), Bedi, Csongvai, Pető (Babos, 46.) – Christensen (Stefanelli, 57.), Holender (Kovács P., 46.).
Omonia: Fabiano – Dionkou (Maszurasz, 92.), Panajotu, Coulibaly, Hammasz – Erakovic (Kuszulosz, 82.), Maric – Simic, Alioum (Haralampusz, 46.), Semedo (Atzili, 82.) – Stepinski (Kakulli, 91.)
gól: Semedo (28.), Kakulli (95.)
sárga lap: Serafimov (73.), illetve Semedo (28.)
továbbjutott: az Omonia kettős győzelemmel, 3-0-s összesítéssel.

Olvasói sztorik