Magyar foci

A Fradi kétmilliárd forintnyi eurót vár Moszkvából

Fotó: Adrián Zoltán / 24.hu
Fotó: Adrián Zoltán / 24.hu
Fotó: Adrián Zoltán / 24.hu
Fotó: Adrián Zoltán / 24.hu

championat.com az orosz átigazolási ügyekben jól értesült Ivan Karpov értesüléseire hivatkozva ír arról, hogy lényegében eldőlt Marquinhos átigazolása – vette észre az nso.hu –, de míg korábban úgy tűnt, a Fradi brazil szélsőjét a Lokomotiv Moszkva szerződteti, végül Dejan Sztankovics új csapatához, a Szpartak Moszkvához ír alá.

A Ferencvárostól tavasszal távozott edző szerdán a Szport Ekszpressznek nevetve reagált a Marquinhos szerződtetését firtató kérdésre.

A Nemzeti Sport úgy tudja, valóban több klubtól is ajánlat érkezett a labdarúgóért, és tényleg jó esély van arra, hogy a támadó a Szpartakhoz igazol, de

csak akkor kelhet útra Moszkvába, ha az oroszok kifizetik a vételár első részletét, ami eddig nem történt meg. 

A Fradi 24 éves labdarúgója 2022 februárjában írt alá az Üllői útra, és a Transfermarkt szerint 1.65 millió euróért szerződtettek. A Fradiban 97 tétmeccsen 14 gólt szerzett, 26 gólpasszt adott.

Mivel korábbi orosz sajtóhírek ötmillió eurós (nagyjából 2 milliárd forintos) vételárról írtak, a ferencváros kifejezetten nagyot kaszálna az üzlettel.  szerződtetheti a

A sportlap kereste a Ferencvárost az átigazolási ügyben, de a klub szokás szerint annyit felelt, sajtóhíreket nem kommentál.

Olvasói sztorik