Magyar foci bajnokok ligája

BL-selejtező: rossz hírt közölt a Fradi edzője

MTI/Szigetváry Zsolt
Pascal Jansen Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
MTI/Szigetváry Zsolt
Pascal Jansen Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Ferencváros kedd este 20 órától a  BL-selejtező második fordulójában játszik visszavágót a walesi a The New Saints ellen. Mint ismert az első meccsen 5-0-ra nyert a Fradi a Groupama Arénában, így a magyar bajnok továbbjutása nem lehet kérdés.

Talán már az első mérkőzésen is lehetett egy kis ízelítőt kapni arról, hogyan képzeljük el a csapat futballját a jövőben.  A kedd esti találkozót is arra szeretnénk felhasználni, hogy tovább csiszoljuk az új stíéust, filozófiát, és természetesen a továbbjutás a célunk

– nyilatkozta az új holland edző, Pascal Jansen a meccset megelőző sajtótájékoztatón.

Jansen a fradi.hu-nak azt is elárulta, hogy nem lehet teljes a kerete:

Botka Endre és Marquinhos sem alkalmas a játékra jelenleg, illetve Pászka Lórival is ugyanez a helyzet, úgyhogy a keret további részének a feladata, hogy elvégezzék a munkát. De tökéletesen alkalmas erre a mostani keretünk is, úgyhogy amint már korábban is mondtam, készen állunk” – hangsúlyozta a mester.

Érdekesség, hogy a kedd esti összecsapást műfüves pályán rendezik.

„Műfüves pályák több helyen is előfordulhatnak, főleg a selejtezők során, számunkra ez abszolút nem szabad, hogy bármilyen gondot is okozzon. Készen állunk, bármilyen pályán is kell játszanunk” – szögezte le Jansen.

A TNS vezetőedzője nemes egyszerűséggel Premier League szintű csapatnak nevezte a Fradit.

Kapcsolódó
„A Ferencváros Premier League-szintű csapat”
Az idézett mondat a walesi The New Saints edzője, Craig Harrison száját hagyta el a Fradi elleni keddi BL-selejtező visszavágó előtt.
Olvasói sztorik