Magyar foci bajnokok ligája

„A Ferencváros Premier League-szintű csapat”

MTI/Koszticsák Szilárd
Craig Harrison vezetőedző nyilatkozik még a Fradi pályán Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
MTI/Koszticsák Szilárd
Craig Harrison vezetőedző nyilatkozik még a Fradi pályán Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A címben olvasható óriási bók Craig Harrison száját hagyta el a Fradi elleni keddi BL-selejtező visszavágó előtt és a csakfoci.hu idézte. A walesi The New Saints szakvezetője az első meccsen elszenvedett 5-0-s vereség, illetve a pár napos budapesti túrán tapasztaltakra alapozta a megállapítását a hétfői sajtótájékoztatón.

Ez olyan szint volt, amivel Európában mi még nem találkoztunk. Ezt nem csak a Fradi-játékosok minőségére értem. A stadion, a létesítmények, a személyzet, a csapat, a szurkolók, a játékhoz való hozzáállásuk, egyszóval tényleg minden egy angol Premier League-csapat szintje.

„Nem lehet kétséges, hogy a legerősebb csapattal utaznak hozzánk is. A keddi visszavágón a 0-5-ös hátrányunk ellenére a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. Ha ebből vereség lesz, akkor vereség, ha döntetlen, akkor döntetlen, ha pedig megnyernénk a meccset, az hihetetlen lenne a számunkra. A legfontosabb, hogy kellő önbizalommal folytathassuk utána a szereplésünket a Konferencia Ligában, és hogy minél több koefficienspontot szerezzünk majd a walesi labdarúgásnak” – fogalmazott Craig Harrison.

A walesi edző azt is elárulta, hogy nem változtat sokat a csapaton, mert ez a szezon legfontosabb meccse lesz egy nagy futballklub ellen.

A mérkőzés kedden 20 órakor kezdődik a kétezer fő befogadására képes Oswestryben, a Park Hallban. A játékvezető a lengyel Damian Sylwestrzak lesz.

Olvasói sztorik