Magyar foci

„Véleményét tiszteletben tartjuk, de a valóságot csak részben fedi” – egymásnak üzenget Bódi és a Debrecen

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Bódi Ádám miatt tett ki hivatalos közleményt a Debreceni VSC labdarúgócsapata.

A szélső szerződése lejárt június 30-án a csapattal és bár nem távozott azonnal, végül az NB II-es Kazincbarcikába igazolt. Csütörtökön azonban adott egy nyilatkozatot a debsport.hu-nak, amelyben azt mondta, hogy elfogadta a DVSC ajánlatát, ám a klub visszalépett az aláírástól.

„Bár csalódott voltam, családommal mégis úgy döntöttünk, elfogadjuk a DVSC ajánlatát, mert a klub, a város sokat jelent számomra, amit nehéz elengedni. A feketeleves ezután következett, amelyre egyáltalán nem számítottam.

Azt követően, hogy e-mailben jeleztem, elfogadom és aláírom a szerződést, az ügynökömnek azt mondták: tiszteletből, illendőségből adtuk Ádámnak az ajánlatot, azért, amit a klubért tett, nem hittük, hogy el fogja fogadni. Ezután vissza is léptek a szerződés hosszabbítástól

– idézte a portál Bódit.

Néhány órával később a klub is kitett egy reakciót, amelynek lényege az volt, hogy a klub továbbra is elismeri mindazt, amit a labdarúgó érte tett, de nem teljesen állít valóságot a focista.

„Az interjúban elhangzottak Ádám saját véleményét tartalmazzák, amelyet annak ellenére tiszteletben tartunk, hogy sajnálatos módon a valóságban történtekkel csak részben tartalmaznak átfedést. Egy hosszú, együtt töltött idő utáni elválás mindkét fél számára érzelmekkel teli és megterhelő, de  reményeink szerint fogunk még Ádámmal közösen a DVSC-t segítve együttműködni!” – írta a klub.

Bódi Ádám a Debrecen saját neveltje, 2010 és 2024 között csak a 2016-2017-es idényt töltötte a Vidinél, egyébként végig hűséges maradt a klubjához.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik