Magyar foci bajnokok ligája

Bognár György másodállást vállalt a Paksi FC mellett

MTI/Kovács Tamás
Bognár György MTI/Kovács Tamás
MTI/Kovács Tamás
Bognár György MTI/Kovács Tamás
Az Év edzőjének választott szakember visszatér a régi sikerei helyszínére.

A Bajnokok Ligája 2024/25-ös évadának közvetítéseit az RTL mellett  Sport1 és Sport2 televízióban követhetik a labdarúgás szerelmesei. A korábbi évektől eltérően az új szezon főtáblája 36 csapattal indul, a sorozat több játéknapot, és eddig sohasem látott januári fordulókat is tartalmaz. A változások okán a sporttelevízió története során először több mint száz meccset sugároz élőben és ehhez a nem kis feladathoz a jól ismert arcok mellé sztárigazolással bővítik a közvetítő csapatot.

A stábban helyet kap a Bajnokok Ligáját már az 1992-es induláskor is kommentáló Faragó Richard, valamint többek között Méhes Gábor, Petur András és Nyilasi Tibor is, de egy régi-új arc is csatlakozik a csapathoz.

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy visszatér a Sport TV stábjába Bognár György, akit az idén az év edzőjének választottak Magyarországon. Vele tovább erősödik az egyébként is elsőrangú szakértői csapatunk

– jelentette be Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője, az AMCNI-CNE alelnöke.

A Sport TV Bajnokok Ligája-közvetítéssorozata augusztus 20-án, a főtáblára jutásról döntő playoff első mérkőzéseivel kezdődik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik