Magyar foci

Még a nyáron csapatot válthat Sallai Roland, egy érdeklődőt is megnevezett a sajtó

Ralf Ibing / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP
Ralf Ibing / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP

Sallai Roland a nyáron távozhat a német élvonalban szereplő Freiburg csapatától. A nyomtatott Sport Bildben megjelent információt több német lap, így a 90min.de is átvette.

A Sport Bild azt írta, hogy a Freiburg már leigazolta ezen a nyáron Eren Dickit és Patrick Osterhagét, kettejükért pedig közel tízmillió eurót fizetett ki a klub, így aztán el is kellene adni valakit, hogy legyen bevétel is a nyári transzferpiacon. Ezért is lehet reális opció Sallai, akinek 15 millióra tartja a Transfermarkt a piaci értékét, és akinek a jövő nyáron amúgy is lejárna a szerződése, ingyen viszont nem szívesen engedné el a Freiburg.

A cikk megjegyzi, hogy a felek szóban már megegyeztek abban, hogy Sallai hat év után távozik.

Az egyik érdeklődőt is megnevezték, ez a Bajnokok Ligája-indulást érő helyen álló Bologna. Meg nem nevezett spanyol klubok is figyelik a játékost, míg a klub szívesen értékesítené a Premier League-be, és a játékos is szívesen futballozna Angliában.

A 27 éves Sallai, aki a magyar csapat egyik, ha nem a legjobbja volt a németországi Eb-n, 2018 nyarán igazolt a Freiburghoz, amelyben összesen 161 mérkőzésen 27 gólig és 23 gólpasszig jutott.

Kapcsolódó
Hétszeres bajnok jelentkezett be Szalai Attiláért
Elképzelhető, hogy a magyar válogatott védő egy év után visszatér a török élvonalba.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik