Magyar foci

Bemutatta új mezét a Ferencváros, amit Kubatov Gábor az utóbbi idők legszebbikeként jellemzett

fradi.hu
fradi.hu

A napokban jelentették be, hogy az új szezonban már nem a Nike, hanem a Macron öltözteti majd a Ferencváros foci-, kézi- és jégkorongcsapatát. A bejelentéskor Kubatov Gábor, az FTC elnöke úgy fogalmazott:

Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten. Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze.

A Fradi focicsapata július 1-jén be is mutatta az olasz gyártó 2024/25-ös szezonra gyártott szerelését. Ahogy írták:

  • A hazai mez mintázatát a klasszikus függőleges zöld-fehér vonalak jellemzik. A gallért piros-fehér-zöld csíkok díszítik, a „Küzdeni mindig, feladni soha” mottó pedig megtalálható a nyak hátsó részén, valamint körbefut a gumírozott szegélyekkel rendelkező mez aljának belsejében is.
  • Az idegenbeli mez dizájnjának alapja fekete, felületét zöld mintázat díszíti, a gumírozott szegélyeken zöld-fekete háromszög mintázat fut végig, a Küzdeni mindig, feladni soha mottó pedig megtalálható a mez aljának belsejében.
  • Az aranyszínű mez teljes felületét a klub jeligéit jelképező dombornyomott három E betű (Erkölcs, Erő, Egyetértés) díszíti, gallérozott.
  • A kapusmezek is ugyanilyen tervezéssel és feliratozással készülnek. Négy színben, narancssárga, sárga, szürke és türkiz színben viselhetik majd a Fradi kapusai.
Kapcsolódó
„Horror” – Kylian Mbappé utálja a maszkot, amiben játszania kell
Már többször lecserélte, mert valami mindig zavarja.
Olvasói sztorik