Magyar foci

Román csapattal hozták hírbe Dzsudzsákot

Derencsényi István / MTI
Derencsényi István / MTI

Dzsudzsák Balázsnak lejár a szerződése Debrecenben, és a román Gazeta Sporturilor azt írja, hogy a magyar válogatottsági rekordert ügynöke beajánlotta a román bajnokságban szereplő Universitatea Clujhoz.

A kolozsvári csapat az alapszakaszban a hetedik helyen zárt, így épphogy lemaradt a felsőházi rájátszáról. Az alsóházban aztán negyedik lett, és bekerült a Konferencia Liga-szereplésért vívott rájátszásban, de az Otelul Galati legyőzése után tizenegyesekkel elbukott az Universitatea Craiova ellen, így lemaradt a nemzetközi szereplésről.

A Gazeta szerint a kolozsváriak szeretnék megerősíteni a támadósorukat, és felmerült a klubnál Dzsudzsák neve is, miután egyelőre nem tudni, hol folytatja a korábban Hollandiában, Orosz-, Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben is légióskodó játékos, aki 2020 őszén tért vissza nevelőegyesületéhez.

A román lap megemlíti, hogy a 37 éves Dzsudzsák az elmúlt idényben 39 meccsen 8 góllal és 8 gólpasszal segítette a Lokit, és azt is, hogy 16 évvel ezelőtt a másik kolozsvári csapat, a CFR is szerette volna megszerezni az akkor még szélsőként, ma már inkább támadó középpályásként szereplő Dzsudzsákot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik