Magyar foci

Két élvonalbeli magyar csapat is vinné a szerb játékost, de egyik nem tudná megfizetni

Érdekes átigazolási hírről számolt be a szerb sajtó, miszerint az alsóházban szereplő FK Javor-Matis Ivanjica 24 éves támadó középpályását, Luka Gojkovicot két magyar klub is csábítja.

A csapat egyik legjobbjának számító labdarúgó a szezonban 34 tétmérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett és hét gólpasszt adott. De volt ennél sokkal jobb idénye is, 2021-22-ben például 12 góllal és 8 gólpasszal zárt.

Amíg klubja a bennmaradás kiharcolásáért küzd, addig úgy tűnik, a vezetésnek nehéz dolga lesz, hogy minél többet megőrizzen a jelenlegi keretből. Gojkovic menedzsere Nikola Orovic azt mondta, védencéért a magyar klubok érdeklődnek.

Megerősíthetem, hogy a magyar labdarúgás legmagasabb szintjén van érdeklődés Luka Gojkovic iránt. Két klub is megkeresett minket, de egyikük jelenleg nem tudna fizetni az átigazolásáért

– idézte a Mozzartsport.com portál.

A Transfermarkt adatai szerint 850 ezer euróval ő a csapat legértékesebb játékosa, szerződése 2025 decemberéig köti jelenlegi klubjához.

„Meglátjuk, mit hoz a jövő, mindenesetre Luka nevében mondhatom, örülnénk, ha az NB I-ben folytathatná pályafutását” – tette hozzá Orovic, aki egyúttal cáfolta azokat a találgatásokat, amelyek szerint az Újpest FC az egyik érdeklődő.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik