Magyar foci

Pénzt követel a Fradi, távozhat egy korábbi kulcsember is

Czeglédi Zsolt / MTI
Samy Mmaee az idény végén várhatóan távozik
Czeglédi Zsolt / MTI
Samy Mmaee az idény végén várhatóan távozik
Érdekes hírekről számolt be a Ferencvároshoz közel álló Ulloi129.hu portál, amely szerint a magyar bajnok 140 ezer dollárt vár az argentin élvonalban szereplő CA San Lorenzo de Almagro csapatától, amely ennyi pénzzel tartozik Carlos Auzqui szerződtetését követően. De a portál azt is tudni véli, hogy a marokkói válogatott védő, Samy Mmaee a szezon végén távozik.

Auzqui esetéről a dél-amerikai sajtó is beszámolt, a Clarín ugyanis megírta, hogy a San Lorenzónak négy különböző jogcímen is fizetnie kellene.

A legtöbbet Adam Bareiro átigazolásáért kellene lerónia, az esedékes második részlet ugyanis 600 ezer dollárra rúg a mexikói Monterrey felé.

Diego Rodríguez 490 ezer dollárt követel magának, egykori klubja, a Tijuana pedig még 160 ezer dollár tartozás miatt ágál.

Ehhez képest a ferencvárosi 140 ezer dollár zsebpénznek tűnik Auzqui esetében, a lap szerint Juan Cruz Oller menedzser beavatkozása kulcsfontosságú lesz, hogy közvetítsen a klubok között. Érdekesség, hogy az argentin szélső ráadásul már tovább is állt, jelenleg a chilei O’Higgins légiósa.

Mindesetre az 1,39 millió dollár nem kis összeg, amíg a San Lorenzo nem fizet, nem igazolhat új játékosokat.

Ami Samy Mmaee sorsát illeti, egy skót újságíró, Fraser Fletcher arról számolt be, hogy a marokkói válogatott védő az idény végén távozik és erről tájékoztatta a klubot is. A szakíró szerint a játékost európai csapatok mellett szaúdi klubok is hívják.

Olvasói sztorik