Magyar foci

„Mindent meg fogok tenni, hogy ennél a klubnál tartsam őt” – csapata marasztalja az angol focistát, aki előszerződést kötött a Fehérvárral

MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Fehérvár még a télen kötött előszerződést az angol harmadosztályú Charlton középpályásával, George Dobsonnal, de az angol klubnál abban bíznak, meg tudják tartani a játékost.

„Tisztában vagyok vele, hogy már előszerződést kötött, de azt szeretném, hogy ennél a klubnál maradjon és a Charltonban játsszon a jövőben is.

Mindent meg fogok tenni, ahogy februárban is tettem, hogy ennél a klubnál tartsam őt, és meghosszabbítsa a szerződését. Februárban is tudtam, hogy hasznát tudjuk venni, ezért nem engedtem el. Azóta is kiválóan teljesített, büszke vagyok rá.

Sokkal jobb játékos annál, mint ahogy sokan értékelik. Azt gondolják róla, hogy ő egy kimondott labdaszerző középpályás, hatos pozícióban, de szerintem többre képes a labdával, mint anélkül, a labdatartás is az erőssége” – idézte a Nemzeti Sport Online a Charlton edzőjét, Nathan Jonest.

A 26 éves Jones szerződése június 30-án jár le, úgyhogy a Fehérvárnak nem kellett átigazolási díjat fizetnie érte. A védekező középpályás, aki csapatkapitánya a League One 16. helyén álló Charltonnak, ebben az idényben 42 bajnokin lépett pályára, és ezeken két gólt szerzett, valamint kiosztott négy gólpasszt is.

Az NSO megemlíti, a Charlton csak akkor tudná megtartani Dobsont, ha kivásárolná a Fehérvártól, de a magyar klubnál számítanak nyártól az angol játékosra. A Fehérvár az NB I legutóbbi fordulójában 1-1-et játszott a Zalaegerszeggel, és ezzel átvette a második helyet a Pakstól.

Olvasói sztorik