Magyar foci

Kubatov Gábor: Sokan el sem tudják képzelni, hány embernek adtuk vissza a boldogságát

fradi.hu
fradi.hu

Szombaton a Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott a Kisvárdával, és miután a Paks korábban 5-0-ra kikapott a Puskás Akadémiától, már a 29. forduló után, négy meccsel az NB I zárása előtt matematikailag is biztossá vált az újabb bajnoki címe. Ez sorozatban a hatodik, összességében a 35..

Kubatov Gábor a Ferencváros elnöke az újabb sikernek megfelelően emelkedett hangulatba került, közösségi oldalán három poszttal is megemlékezett a klub labdarúgó csapatának immár 35. bajnoki győzelméről. Előbb egy videót posztolt még a meccs előtti hangulatról, majd érzelmes szavakkal köszönte meg mindenkinek a győzelmet.

A Fradi elnöke hálát adott

  • a jóistennek, mert „odaföntről is olyan sokan akarták ezt, érezzük ezt mindannyian”.
  • Az édesapjának, „aki több mint ötven évvel ezelőtt elvitt meccsre, és már gyermekként megmutatta nekem, mi is az a fradizmus”.
  • Az edzőnek, Dejan Sztankovicsnak, és az egész csapatnak, minden stábtagnak, hogy „mindig az utolsó vérükig küzdenek és soha nem adják fel.
  • És természetesen a szurkolóknak, „akik a világ minden tájára elkísérik a csapatot és harcosan küzdenek velünk a végsőkig.

Kubatov szerint

sokan el nem tudják képzelni, hogy mi, így együtt, az évek során hány embernek adtuk vissza a hitét és a boldogságát.

A Fradi elnöke az este harmadik posztjában megváltoztatta a profilképét is, erre:

Olvasói sztorik