Magyar foci

Dejan Stankovic előbb elázott, majd Ferrarival példálózott

youtube.com/
youtube.com/

Szombaton a Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott a Kisvárdával, de miután a Paks 5-0-ra kikapott a Puskás Akadémiától, már a 29. forduló után, négy meccsel az NB I zárása előtt matematikailag is biztossá vált az újabb bajnoki címe. Ez sorozatban a hatodik, összességében a 35.

A Fradi edzőjét, Dejan Stankovicot már a mérkőzést követő televíziós nyilatkozata alkalmával is meglepték játékosai, majd jócskán megfürdették pezsgővel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Stankovic és tolmácsa így már elázva ült be a mérkőzést követő kötelező sajtótájékoztatóra, ahol az első kérdést-választ követően újabb meglepetés érte, ismét beözönlött a csapat, és újra pezsgővel öntötték nyakon a játékosai.

 

Eztán a szerb edző megpróbált összeszedetten értékelni. A számára első Fradi bajnoki cím után először köszönetet mondott Kubatov Gábor elnöknek, aki az elejétől kezdve biztatta, partnernek, családtagnak tekintette, majd Hajnal Tamásnak és a stábtagoknak, a játékosainak is megköszönte a támogatását, a közös munkát. A labdarúgóival kapcsolatban úgy fogalmazott: „Nélkülük én semmit sem érek”. Ugyanakkor azt is elmondta, „Hiába mondják, hogy az enyém a legerősebb csapat, ha van egy Ferrarid, de nem tudod, hogyan kell vezetni, akkor lehet, hogy karambolozol.”

Kubatov Gábor Fradi-elnök bajnoki értékelését itt olvashatják.

Kapcsolódó
Kubatov Gábor: Sokan el sem tudják képzelni, hány embernek adtuk vissza a boldogságát
A Ferencváros elnöke szombat este, a klub labdarúgó csapata 35. bajnoki címének megnyerése után emelkedett hangulatba került.
Olvasói sztorik