Magyar foci

A foci a játék, a Kispest nem! – egy hónap múlva tüntetni akarnak a Honvéd szurkolói

Nagyon rossz helyzetben van a Budapest Honvéd labdarúgócsapata, amely az októberi edzőváltása óta sem talált magára, és lassan kiesőhelyig csúszik vissza az NB I-ben. Márpedig nagyon kínos lenne, ha a 2017-es bajnok az ősztől a harmadosztályban szerepelne.

Így vélik ezt a szurkolók is, akik figyelemfelkeltő eseményt hirdettek meg, de úgy tűnik, a türelmük végtelen, mert a „Tüntetés a Honvéd tulajdonosai ellen” nevet viselő megmozdulásra csak szűk egy hónap múlva, április 7-én kerül sor.

Április 7-én 14:30-tól tüntetést szervez az Ultras Kispest és a KLTE. Helyszín az oroszlán előtti tér a Bozsik stadionnál

olvasható.

„A rendezvény célja: figyelemfelkeltő megmozdulás az 5 éves működése alatt mindent teljesen tönkretevő Metalcom leváltására. Klubunk soha nem tapasztalt mélységben van. A csapat közelebb a harmadosztályhoz, mint az elsőhöz. Milliárdos adósságot halmoztak fel, a dolgozók és a beszállítók fizetése rendszeresen késik. A klub tulajdonosai nem jelennek meg a meccseken, nem nyilatkoznak a kialakult helyzetről, kerülik a nyilvánosságot, egyáltalán nem ismertek a jövőbeli szándékaik. A kilábaláshoz új tulajdonosra van szükség” – áll a felhívásban.

A rendezvényen a tervek szerint régi játékosok is felszólalnak, és a szervezők minden szurkolót várnak, akinek fontos a klub jövője.

A foci a játék, a Kispest nem!

– zárja a felhívást, mintegy jelmondatként.

A csapat a szezont Pinezits Máté vezetésével kezdte, aki október 31-én közös megegyezéssel távozott. Érkezett Csertői Aurél, ám a csapat 23 forduló alatt csak 27 pontot szerzett, és mindössze egy pont választja el a kieső pozícióban lévő Budafoktól.

Olvasói sztorik