Magyar foci

Nem mentették meg a Felcsútot a kapufák Miskolcon

A Diósgyőr 1-1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Az alig több mint két hete kinevezett vezetőedző, Vladimir Radenkovic irányításával először nem nyert a DVTK, de harmadik találkozóján is veretlen maradt.

Nem kezdődött nagy iramban kezdődött a meccs, így helyzetek sem voltak. A játékrész derekáig azért inkább a vendégek próbálkoztak kapura lövéssel, igaz, ezek komoly veszélyt nem jelentettek a diósgyőri kapura. A szünethez már voltak ígéretes hazai támadások, egy ilyen végén Jurek nagy helyzetben tévesztett célt. A hazai fölény ellenére váratlanul a felcsúti csapat szerzett vezetést egy bal oldali szögletet követően.

Jakub Plsek volt a meccs embere a Sofascore-nál.

A második félidő elején azonnal egyenlíteni tudtak a miskolciak, Gera okosan helyezett lövése a jobbról a bal kapufára vágódott, majd a kipattanóra elsőként érkező Edomwonyi passzolt a hálóba közelről.

A gól után a hazaiak nagyon visszavettek a tempóból, a cserék sem hoztak új lendületet a játékba, így csendesen csordogált a mérkőzés. A hajrára sem fokozódtak az izgalmak, így maradt az igazságos pontosztozkodás.

Olvasói sztorik