Magyar foci

Schön Szabolcs ízes káromkodással nyugtázta lecserélését

m4sport.hu
m4sport.hu

Szombat délután már beszámoltunk róla, a Diósgyőr labdarúgócsapata 4-0-ra legyőzte a Fehérvárt az NB I 22. fordulójában – nagyon hamar bajba került a Vidi, mert Csongvai Áron egy elkésett belépő miatt a VAR segítségével piros lapot kapott, ami zavart szült a fejekben, mert egy percen belül  Gergényi Bence szerencsétlen mentési kísérlete a saját kapujában kötött ki.

Arról viszont nem írtunk, hogy amikor a 65. percben, még mindig 1-0-ás DVTK vezetésnél Bartosz Grzelak cserére szánta el magát, mi történt.

sofascore.com

A fehérvár edzője furcsa módon azt a Schön Szabolcsot és Sigér Dávidot (és Stefanellit) hozta le, akik a sofascore statisztikái, és az abból kalkulált osztályzatai alapján amúgy a mérkőzés legjobb teljesítményét nyújtották.

Schön ezt szemmel látható módon nehezményezte.

Így mit sem törődve azzal, hogy a kamerák ilyen esetekben tízből tízszer a pályáról lesétáló labdarúgóról adnak közelit, balga, és szájáról jól olvasható módon ízes magyar káromkodással fejezte ki értetlenkedését edzője döntésével kapcsolatban. Az m4sport videóján 1:39:15-től bárki megnézheti, hogyan méltatlankodott dühös fejjel, hogyan csitítgatta eközben Sigér Dávid, majd a szokásos pacsit kihagyva hogyan ment el, nézett keresztül az edzőjén.

Még a mérkőzést kommentáló Hajdú B. István is megjegyezte, hogy „Schön borzasztó mérges”.

Olvasói sztorik