Magyar foci

A Fehérvár FC-vel kibabrált a Charlton Athletic

fehervarfc.hu
fehervarfc.hu
fehervarfc.hu
fehervarfc.hu

Ugyan az angol harmadosztály 20. helyén tanyázó Charlton Athletic középpályása, George Dobson aláírta a szerződését a Fehérvár FC-hez, de tavasszal mégsem a Sóstói Stadionban kergeti majd a labdát, merthogy az üzlet mégsem úgy köttetett meg, ahogy azt az NB I 3. helyén álló csapatánál eltervezték.

Klubunk minden feltételben megegyezett az elmúlt napokban George Dobson klubjával az azonnali, februári átigazolással kapcsolatban, azonban a londoni klub az utolsó pillanatban visszalépett az üzlettől, a középpályás így 2024. július 1-jétől lesz majd klubunk játékosa

– olvasható a Fehérvár FC honlaján.

Balogh Attila ügyvezető elárulta, egészen vasárnapig úgy tűnt, hogy George Dobson már most a klub játékosa lesz, már tavasszal is a Vidit erősíti, azonban a Charlton az utolsó utáni pillanatban visszalépett az átigazolástól, holott a felek a transzfer minden feltételét leegyeztették már korábban, ráadásul írásban tették mindezt.

A fiatal középpályás családjával már a költözést, klubunk pedig az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat és papírmunkákat szervezte. Sajnáljuk, hogy így alakult, George-ot várjuk a nyári felkészülés során, csapatunk középpályáját pedig Sigér Dáviddal véleményünk szerint így is sikerült olyan módon megerősítenünk, hogy bizakodóan tekintsünk a szezon hátralévő része elé

– nyilatkozta arról, hogyan tett Balogh Attila.

Az angol középpályás 1997. november 15-én született, fiatal játékosként az Arsenalban és a West Ham Unitednél tanulta ki a labdarúgás alapjait, majd Walsall, a Wimbledon, a holland élvonalban szereplő Sparta Rotterdam és a Sunderland játékosa volt, mielőtt a szintén nagy múltú londoni Charlton Athletic együtteséhez igazolt.

A Charltonnál igazi közönségkedvenc és csapatkapitány lett szenvedélyes és hasznos játéka miatt, az elmúlt két és fél szezonban 130 meccset játszott eddig, ezeken 5 gólt szerzett és 7 gólpasszt is kiosztott. A 2021/2022-es szezon után az év játékosa lett a klubnál, a 2022/2023-as idényt követően a második helyen végzett a szavazáson.

Olvasói sztorik