Magyar foci

Kisvárdai focista az újabb vereség után: Sajnálom, hogy a játékosok nyolcvan százaléka nem érti, mit kiabálnak a szurkolók

Mustafa Yalçın / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP
Mustafa Yalçın / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

Három meccs, három vereség, ez a Kisvárda 2024-es mérlege, így Feczkó Tamás csapata egyre nehezebb helyzetben van a bennmaradásért vívott harcban. A mostani fordulóban a Puskás Akadémia vitte el mindhárom pontot a sereghajtó otthonából, úgyhogy a Kisvárda brazil-magyar középpályása, Lucas Marcolini érhetően csalódottan nyilatkozott.

A korábban Debrecenben, Békéscsabán és Diósgyőrben is játszó, magyarul tökéletesen beszélő Lucas azt mondta, olyan időszakot élnek, amikor nekik semmi nem sikerül, az ellenfél meg két lövésből két gólt szerez, de volt ennél erősebb mondata.

Sajnálom, hogy a játékosok nyolcvan százaléka nem érti, mit kiabálnak a szurkolók

– mondta Lucas. A cserékkel együtt 16 játékos szerepelt a Kisvárdában a felcsútiak ellen, és közülük mindössze négy magyar, a többi légiós.

Lucas még elárulta, hogy bár próbáltak összeülni beszélgetni, nagyon lent van a csapat, de a hátralévő fordulókban mindenkinek meg kell tennie mindent a csapatért, a szurkolókért és önmagáért.

A Kisvárda 20 kör alatt mindössze 14 pontot, és hét pontra van a 10. Újpesttől, de a lilák egy meccsel kevesebbet játszottak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik