Magyar foci

Agyvérzése után újra edzést tartott az NB II-es csapat vezetőedzője

pmfc.hu
pmfc.hu

Tavaly novemberben vette át az NB II-ben szereplő PMFC irányítását Kulcsár Árpád, az ő vezetésével kezdődött meg rendben a januári felkészülés, majd a vezetőedző kórházba került.

Kisebbfajta agyvérzésen vagyok túl, emiatt az elmúlt hetekben kórházi ápolásra szorultam. Szerencsésnek mondhatom magam abból a szempontból, hogy ez a típusú agyvérzés jóindulatú és semmifajta komolyabb utóhatása nincsen

mondta Kulcsár Árpád a klubhonlapnak, és azt is elárulta, hogy fokozatos terhelés mellett visszatérhet a mindennapi munkához is.

A pmfc.hu cikkéből kiderül, hogy a vezetőedző már személyesen látogatta meg a csapatot a Kozármisleny elleni felkészülési mérkőzés előtt, azóta pedig edzést is tartott. Mint mondta, sajnálja, hogy a kitűzött munkát nem tudták maradéktalanul elvégezni, egy teljesen más stílust szeretnének ugyanis játszani a csapattal a tavasz során.

A Pécs hétmeccses veretlenségi sorozattal kezdte a szezont, ezeken ráadásul gólt sem kapott. Hullámvölgybe került aztán a csapat, így november végén az edzőváltás mellett döntött a vezetőség, ekkor érkezett a klub korábbi játékosa, Kulcsár Árpád, akivel három bajnokiból kettőt nyert meg a csapat.

A pécsiek úgy állnak a másodosztály hetedik helyén, hogy mindössze hét gólt szereztek, ami a legkevesebb a mezőnyben – és csak tízet kaptak.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik