Magyar foci

A Vidi közleményben kérte szurkolóit, hogy ne szidják a csapatot

Hegedüs Róbert / MTI
Hegedüs Róbert / MTI

A Fehérvár FC hivatalos honlapján arra kérte a szurkolókat, hogy biztassák a csapatot.

Az nem derült ki a felhívásból, hogy kit ért méltánytalanság, ugyanakkor a közlemény szerint egy kisebb csoport már akkor anyázni kezd már, amikor a bemelegítéshez megérkeznek a játékosok. Ezt unták meg a stábtagok és a labdarúgók.

„A Sóstói Stadionban jellemzően nagyszerű hangulat uralkodik, amelyért hálásak vagyunk szurkolóinknak, a jelentős többség sportszerűen biztatja kilencven percen keresztül a csapatot. Az elmúlt hónapokban azonban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában.

Klubunk, az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen elhatárolódnak ettől a jelenségtől, és kérik ezen szurkolóinkat, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, amely negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára

írja a Vidi, megköszönve a többiek lelkes buzdítását.

A székesfehérváriaknak még három mérkőzésük van a szezonban, először a Puskás Akadémiát fogadják, majd Mezőkövesdre utaznak, végezetül a Paksot fogadják december 16-án.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik