Magyar foci

„Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk” – ittas sofőr csapódott Szalai Ádám parkoló autójába

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Egy ittas sofőr összetörte a korábbi magyar válogatott játékos, a tavaly viszavonult Szalai Ádám luxusautóját. A baj lehetett volna sokkal nagyobb is, mivel Szalaiék pillanatokkal korábban szálltak ki az autóból.

Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk. Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést.

A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is” – nyilatkozta Szalai Ádám a Blikknek.

A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, amely megerősítette, hogy október 28-án egy autó nekiütközött egy parkoló járműnek a III. kerületi Szőlővész utcában.

„Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték” – idézi a Blikk a rendőrség válaszát.

A Blikk úgy tudja, a vétkes sofőr Tóth Attila üzletember, aki feltűnt a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik