Magyar foci

A Bárány, Domingues páros elintézte a Fehérvárt

M4 Sport
M4 Sport

A Debrecen 3-1-re nyert a Fehérvár ellen az NB I 10. fordulójában.

Az első félidő egyértelműen a Debrecenről szólt, a Domingues, Bárány páros közreműködésével a hazai csapat kétgólos előnyt épített fel.

A 7. percben Dzsudzsák remek labdával találta meg Dominguest, aki önzetlenül bepasszolt középre, Bárány pedig az emberét megelőzve behúzta a mattot.

Az asszisztens elsőre lest jelzett, de a videózás után Berke megadta a gólt, mert senki nem volt lesen.

A 33. percben felcserélődött a szereposztás, Bárány adott be jobbról, Domingues pedig becsúszva kotorta be a Loki második gólját.

Alig keződött el a második félidő, amikor Szabó Levente góljával a Fehérvár megfelezte a hátrányát, de továbbra is a Debrecen volt a veszélyesebb, Bárány kapufát lőtt, Domingues viszont már pontosan célzott: már az átvétellel becsapott egy védőt, aztán egy lövőcsellel egy másik hátvédet és a kapust is elfektette, mielőtt kihasználta a ziccert.

A 3-1-es debreceni győzelem azt jelenti, hogy a tovább tart a Fehérvár idegenbeli nyeretlenségi sorozata, a Vidi legutóbb 2022. október 29-én tudta megszerezni a három pontot vendégként.

NB I, 10. forduló:

Debreceni VSC – Fehérvár FC 3-1 (2-0)
Debrecen, 5870 néző
v.: Berke
DVSC: Megyeri – Kusnyír, Loncar (Mojzis, 85.), Lagator, Romancsuk, Ferenczi – Ojediran, Szécsi (Bévárdi, 60.) – Domingues (Vajda, 75.), Dzsudzsák (Bódi, 85.) – Bárány (Majdevac, 75.).
Fehérvár: Tóth B. – Bese (Kastrati, 66.), Csongvai, Serafimov, Katona (Christensen, 78.), Gergényi – Flores, Schön, Kalmár – Szabó L. (Mamoudou, 80.), Kodro.
gól: Bárány (7.), Domingues (33., 71.), illetve Szabó L. (46.)
sárga lap: Romancsuk (35.), illetve Szabó L. (15.), Serafimov (56.), Mamoudou (90.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik