Magyar foci

Csalással vádolt igazgatót rúghattak ki az MLSZ-től

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól egyik meg nem nevezett munkatársát pénteken.

A Sportál információi szerint az érintett személy az egyik vármegyei igazgatóságának első embere, V. Csaba, aki korábban játékosként vidéken és a fővárosban is megfordult. A sportvezető ellen 2021-ben indult nyomozás Bodon Péter, a Bodon FC elnökének feljelentése nyomán. Bodon egy műfüves pálya építésére adott be taopályázatot, amire V. Csaba azt felelte, hogy változnak a tao-rendszer és a megpályázott összegek 10 százalékát ki kell fizetni. Ezt Bodon megtette, de hiába fizette ki az ötmilliós előleget, kiderült, hogy klubja nem jogosult a támogatásra és nem kapja vissza a pénzt sem.

Az augusztusi rabosítása után V. Csaba többször is keresett, hogy szeretné rendezni felénk a kárt, de azóta is csak húzza az időt, ráadásul úgy tudom, hogy több más vármegyei csapattól is szedett be ugyanígy pénzt támogatásért cserébe. Úgy tűnik, gyülekeznek a feje fölött a viharfelhők

– idézte a Sportál Bodon Pétert.

Az érintett vármegyei rendőr-főkapitányság adatvédelmi okokra hivatkozva nem adott lapunknak bővebb tájékoztatást az ügyben.

Kapcsolódó
Kirúgta az MLSZ a munkatársát, aki ellen rendőrségi eljárás indult
Alapelve a szövetségnek, hogy minden munkatársa elfogulatlan és feddhetetlen legyen.
Olvasói sztorik