Magyar foci

Kapufa, gól, bokatörés – negyedóra alatt megjárta a mennyet és a poklot a Kisvárda csatára

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Mozgalmas negyedóra jutott Milos Spasicnak a Kisvárda szerb csatárának a Pilisi LK elleni vasárnapi Magyar Kupa-mérkőzésen.

A szerb támadó nagyszerűen kezdte a mérkőzést, előbb egy kapufát fejelt, majd még ugyanazon akció során már a 6. percben vezetést szerzett. Aztán megsérült, a bokáját fájlalta, így 12 perc után le kellett cserélni.

A szünetben megérkezett a mentő, a ceglédi kórházban elvégzett vizsgálat után pedig kiderült, hogy eltört a bal lábán a külbokacsontja, műtétre szorul, olvasható a klub honlapján.

A mérkőzést végül a Kisvárda 5-0-ra megnyerte a megyei riválissal szemben és bejutott a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé.

A meccset követő villámmegbeszélésen azt mondtam a csapatnak, hogy megtettük együtt az első lépést, ezzel elégedett vagyok

nyilatkozta Mátyus János vezetőedző, aki első tétmérkőzésén irányította a kisvárdaiakat.

„Kötelező győzelem nincs, de megvalósítottuk azt, amit terveztünk. Összességében elégedettek lehetünk, gratulálok a csapatnak! Nagyon örülünk, hogy nyertünk, de árnyékot vett a boldogságunkra Milos Spasic súlyos sérülése, amiből felépülve mielőbb várjuk majd vissza a csapatba.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik