Magyar foci

Tokmac nem, az új védő viszont bekerült a Fradi KL-keretébe

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

A Ferencváros két kapust, nyolc védőt, hét középpályást és hat támadót nevezett a labdarúgó Konferencia Liga csoportkörére.

A magyar bajnok, amely sorozatban ötödször szerepelhet valamelyik európai kupa főtábláján, az előző idényben döntős olasz Fiorentinával, valamint a belga Genkkel és a szerb Cukarickivel küzd majd meg a KL F csoportjában.

A klub honlapja alapján a keretben ott van a csapatkapitány, Dibusz Dénes, valamint a Fradi-nevelés Varga Ádám is. A nyolcfős védelemben helyet kapott a friss igazolás Ismail Aaneba, mellette Myenty Abenára, Botka Endrére, Ibrahim Cissére, Eldar Civicre, Samy Mmaee-ra, Pászka Lórándra és Cristian Ramírezre számíthat az új vezetőedző, Dejan Stankovic.

A középpályán Mohammad Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Muhamed Besic, Anderson Esiti, Cebrail Makreckis, Sigér Dávid és Kristoffer Zachariassen lesz bevethető.

A támadók között Marquinhos, Lisztes Krisztián, Owusu Kwabena, Aleksandar Pesic, Adama Traoré és Varga Barnabás nevét találjuk. Nincs ott a benevezettek között Tokmac Nguen, akit a ZTE elleni bajnokin már a 10. percben le kellett cserélni sérülés miatt.

Az FTC a szerb Cukaricki ellen hazai pályán kezdi meg szereplését a KL főtábláján szeptember 21-én, csütörtökön 18.45 órakor.

A kiemelt képen Tokmac (jobbra) Traoréval pacsizik.

Olvasói sztorik